DictionaryForumContacts

 Rylena

link 19.07.2006 8:36 
Subject: СЫР ФОЛЯБИ
Еще один раз побеспокою, может, кто знает про сыр "фоляби"? Я лично не слышала, как писать не знаю, сыр французский. На французском форуме я уже спросила.

Спасибо!

 Snail 64

link 19.07.2006 8:38 
плохо услышали:))) сыр называется Фоль Эпи Fol Epi

Fol Epi Cheese

A cow's milk cheese produced in the Loire Valley of France that is often made with a cheese mold providing a distinctive wheat ear pattern on the rind. This cheese is similar to Swiss style cheeses that have a rind dusted with a coating of toasted wheat flour. Inside the rind, pale ivory meat provides a somewhat nutty and fruity flavor, very similar to a Swiss style cheese. It is an excellent cheese for snacking or for serving with hearty breads, French breads, fruit, and in salads. It is also a cheese that melts well for grilling or melting on crackers.

 Rylena

link 19.07.2006 9:02 
Это не я плохо услышала, это мне такое написание дали, я его и так вертела, и этак. Т.к. это название не на слуху, то и в голову ничего путного не пришло. Спасибо!

 

You need to be logged in to post in the forum