Subject: bloodline, CG food.ind. Коллеги, дана сводная таблица по договорам компании, которая разводит и реализует рыбу.В описании товара, который реализуется по договорам, есть два момента, которые мне не ясны. 1) Frozen Boneless Bloodline Removed Cobia Loin and Fillet. The blood line is not unique to bluefish. You will find it in most fish. It's the dark line that often runs down the center between the two fillets and adjacent to the spinal column. If you fillet a fish you will no doubt see a blood line. Some are bigger than others and stronger in taste in some than others. It's what's left of the circulatory system. The filet, which removes the muscle from the spine and vertebrae, can be stained by the blood left in the circulatory system. In most cases, the dark parts will not taste significantly different than the rest of the fish, although it may have a "stronger" flavor. Может, кто-то знает, как по-русски это точно назвать? 2) Fresh CG Cobia Что такое HGT — понятно (тушка рыбы без головы и хвоста). Спасибо! |
|
link 11.11.2013 12:13 |
запекшаяся кровь под позвоночником Bloodline Removed - сгустки крови зачищены |
Почему запекшаяся? Мне кажется, это просто вроде кровяного сосуда, нет? |
You need to be logged in to post in the forum |