Subject: popped products gen. Dry roasting (i.e. roasting without the presence of fat) or parching is a traditional Indian household practice for roasted and popped products.
|
pop-corn пришел на ум :-) |
expanded grain? |
зерно они вряд ли едят, а лепешки, вздувающиеся при нагревании, - это национальное, да. В лепешке потом надрез делается, туда всякая овощь запихивается. Вегетарианский чебурек, он же пита |
Я все-таки думаю, речь о попкорне. |
а, вы про этих Indians... |
А, у lavazza там про соевые бобы. http://books.google.ru/books?id=4tpSbaWH9p0C&pg=PA415&lpg=PA415&dq=Dry+roasting+(i.e.+roasting+without+the+presence+of+fat)+or+parching+is+a+traditional+Indian+household+practice+for+roasted+and+popped+products&source=bl&ots=cXFFyiaw75&sig=d6ziyX7HesLlLdJHfb2Djx2svkA&hl=ru&sa=X&ei=SXqzUIXPIbLE4gSllYGIBQ&ved=0CC4Q6AEwAA#v=onepage&q=Dry roasting (i.e. roasting without the presence of fat) or parching is a traditional Indian household practice for roasted and popped products&f=false |
в пищевой промышленности юзаются экспандированные/взорванные продукты |
|
link 26.11.2012 16:00 |
trtrtr +1 воздушные зерна (воздушные зерновые продукты) Whole grains |
You need to be logged in to post in the forum |