DictionaryForumContacts

 Andrew-Translator

link 5.12.2006 14:47 
Subject: Чем отличается Egg liqueur от Liqueur with egg
Чем отличается Egg liqueur от Liqueur with egg.
Это что: яичный ликер и ликер с яйцом? что ли?

Привожу контекст:

Egg liqueur/advocaat/avocat/Advokat:
A spirit drink whether or not flavoured,obtained from ethyl
alcohol of agricultural origin,the ingredients of which are quality
egg yolk,egg white and sugar or honey.The minimum sugar or
honey content must be 150 grams per litre.The minimum egg
yolk content must be 140 grams per litre of the final product.

Liqueur with egg:
A spirit drink whether or not flavoured,obtained from ethyl
alcohol of agricultural origin,the ingredients of which are quality
egg yolk,egg white and sugar or honey.The minimum sugar or
honey content must be 150 grams per litre.The minimum egg
yolk content must be 70 grams per litre of the final product.

Спасибо!

 alk moderator

link 5.12.2006 14:57 
В яичном ликере яичного желтка в два раза больше, чем в ликере с яйцом, судя по разнице в описании.

 const611

link 5.12.2006 17:07 
А как насчет градуса? :)))

 

You need to be logged in to post in the forum