Subject: sourdough fermentation biol. Previous studies have suggested that use of probiotic bacteria in sourdough fermentation can induce the hydrolysis of gluten during food processing and thus be beneficial in the process of providing gluten-free foods for celiac disease patientsСпасибо! |
брожение закваски ? |
|
link 19.11.2014 9:08 |
изучив матчасть по нейтивным источникам можно во многих случаях избежать гадания |
для молочнокислого уже есть lactic-acid fermentation |
Помогите все-таки :)) |
|
link 19.11.2014 19:45 |
помощь советом: вы все-таки почитайте букварь про ваш предмет все-таки у вас там не два-три предложения - сидите вы уже на этом материале несколько дней, но вопросы до сих пор задаете как будто все это полная случайность и не ваше. |
хлебная закваска? |
Здесь еще контекст: Indeed, the manufacture of wheat and rye breads or pasta with flours made tolerable to CD patients by using selected "sourdough fermentation processes" may decrease the toxicity of certain epitopes, but the concentration of gluten in these foods generally remains above 6,000 ppm. Спасибо! |
Sourdough -- это сорт хлеба, отличающийся тем, что тесто бродит сильно дольше обычного, причем в брожении участвуют не только дрожжи, но и лактобациллы. |
You need to be logged in to post in the forum |