DictionaryForumContacts

 yana12

link 10.08.2010 17:38 
Subject: значение sides при употребление в меню (документ, что приносят гостям в ресторане) cook.
может кто знает,
что значит SIDES в ресторанном меню? очень срочно.
Спасибо, большое за ранее за помощь!

 Baxter

link 10.08.2010 17:42 
Тут на сайте есть словарь. Мне понравилось (подходит к вашему контексту):
говяжья полутуша

 Yippie

link 10.08.2010 17:52 
on side: гарнир. например, картошка, овощи или макароны к мясу

 chrismonroe

link 11.08.2010 5:04 
Right Yippie, there are two types of sides. The first side dish is the starch that accompanies the protein part of the meal such as potatoes, macaroni/pasta, rice, etc. and the second type is the vegetable. Salads are usually not considered sides, they are in a category of their own when eaten separately from the main course. However, a salad accompanying the main course is considered a side. In America an example of this would be: coleslaw, potato salad, macaroni salad.

 Clea

link 11.08.2010 5:08 
все равно по-русски это "гарнир", и им может быть картошка, салат или апельсины [к утке]

 lisulya

link 11.08.2010 6:49 
переводите "гарнир", не ошибетесь

 

You need to be logged in to post in the forum